Torstaina ultrassa oli kaikki hyvin. Hiukan vastoinkäymisiä aamulla, kun auto ei tahtonutkaan lähteä käyntiin, vaan vaati pidemmän lämmitysajan, mutta onneksi ymmärsivät äitiyspolilla, ja saatiin mennä myöhässä paikalle.

Sydänkäyrällä vauva kiemurteli ihan koko ajan, sitä selkeästi ärsytti, että taas sitä yritettiin salakuunnella. Kuitenkin käyrä oli ihan hyvää, hiukan vain katkonaista. Ultrassa painoarvio oli jo lähemmäs 3100g, virtaukset olivat säännölliset, ja lapsivettäkin oli runsaammin kuin aikaisemmin.

Eilen oli sitten verikokeiden vuoro. Sain siellä sitten kuulla, että ihan hyvin olisin voinut käydä labrassa jo torstaina samalla reissulla kuin ultrassa. No, onneksi meillä ei ole pitkä matka sairaalalle, eikä meillä mitään erikoista tekemistäkään ollut perjantaina. Paitsi, olishan sen verikokeen voinut ehkä mieluummin antaa jonain muuna päivänä kuin omana syntymäpäivänään :D

Nyt sitten on enää nämä pari päivää jäljellä. Sitä on alkanut miettiä, että onko kaikki nyt ihan varmasti valmiina? Sairaalakassin olen käynyt läpi jo pariin otteeseen, mutta mitäs kaikkea muuta tässä nyt vielä piti muistaa laittaa valmiiksi? Ei kai jotain tärkeää ole unohtunut?

Todellisuudessa kaikki on varmaan juuri niin valmiina kuin tarviikin, ja loput voi laittaa sitten vaikka vauvan saavuttuakin.