Kaikki on sujunut toistaiseksi hyvin. Etovat olot alkaa olla aika pitkälti takana, eikä enää niin kovin väsytäkään. Nälkäkään ei tuu niin kovin helposti kuin aikaisemmin. Yhtäkkisiä väsymyspiikkejä kyllä tulee edellleen. Viimeksi tänään yhtäkkiä kaupassa tuntui että vois nukahataa siihen paikkaan seisaalleen.

Ainoa inhotus on ollut nyt selkäkipu :( Mulla on tosipahaa kipua alaselässä pakaroiden yläpuolella. Etenkin juoksemisen (agility) jälkeen kun  istun hetken paikallani, niin seuraavaksi liikkeelle lähtiessä selkä huutaa hoosiannaa. MYös tietyssä asennossa istuminen, sekä selällään makaaminen aiheuttaa selkäkipuja.

Maanantaina oli jälleen neuvola, ja kaikki hyvin. Sain viimein aikaiseksi 4 tunnin pissanäytteen, hiukan ollut hankalaa sen suhteen, kun ei millään pysty pidättämään noin kauaa. Nyt kuitenkin siis onnistui. Kaikki oli kunnossa, joten pissatulehdusta ei pitäisi olla vaivana.

Muutenkin neuvolassa kaikki hyvin. En ole vähentänyt esim. suolan syömistä, tai muutenkaan erityisesti muuttanut ruokailutottumuksiani, kun meidän omasta mielestä meillä syödään ihan kohtuullisen terveellisesti (paitsi että sitä suolaa tietysti varmaan voisi käyttää vähemänkin). Kuitenkin  verenpaine oli hyvä, alapaine jopa laskenut edellisestä. Hemoglobiinia ei edes mitattu, kun edellisellä kerralla oli niin hyvä, eikä mulla ole nyt lähiaikoina ollut mitään huimausta, tms.

Paino oli noussut taas n. 2,5kg edellisestä neuvolakäynnistä, kuten viimeksikin. Mä olin ollut vähän huolissani, et onko tollainen painon nousu liikaa, mutta kuulemma 650g/viikko on ihan ok.

Lopuksi sitten kuunneltiin vaavan sydänäänet, joka ei ollutkaan niin helposti tehty. Vaava kun päätti vipeltää doppleria karkuun tuhatta ja sataa. Lopuksi terkka joutui hiukan pitämään vastaan, jotta pysyi paikallaan niin että saatiin sydänäänet kunnolla kuuluviin. Ja hyvinhän se siellä pamppaili!

Seuraavaksi mennäänkin sitten yksityiselle rakenneultraan. Ja koska laskin että Kela-korvausten jälkeen ei tavalliselle rakenneultralle ja 3d/4d -ultralle jää paljoakaan hintaeroa, niin varasimme ajan tuohon 3d/4d -ultraan. jännää nähdä miltä pikkuinen sitten näyttääkään, ja tiedä vaikka sattuisi esittelemään jalkoväliäänkin siellä... Ollaan päätetty, että meille saa kertoa sukupuolen, mikäli se on nähtävissä.

Viime perjantaina aloitin mammajoogan. Se tuntui tosi hyvältä. Pari kertaa meinasin kylläkin nukahtaa, kun nuo aamuharrastukset ei oikein sovi mulle. Mutta joogan jälkeen oli kyllä ihanan rento olo. Toivon että joogailusta olisi mahdollisesti apua näihin mun selkäkipuihinkin.

 

Tähän loppuun vielä masukuvaa maanantailta eli rv 17+0: