Viime kirjoituksen jälkeen sitten tuli pariin otteeseen oksenneltua.

Mulla meni suu tosi huonoon kuntoon kun erään puhkeamattoman viisauden hampaan ikeniin oli päässyt jotain pöpöjä ja koko  leuka tulehtui. Hammaslääkärin jälkeen oli sitten huono olo koo päivän, kun en ollut oikein pystynyt syömään enkä nukkumaan. Sain ikeneen paikallislääkettä, sekä penisilliinikuurin. Tulehdus parani sitten oikein hyvin.

Sitten oli laktoosivaivaa yksi yö, ja koska vatsa oli aamulla sen johdosta tyhjä, tuli oksennettua aamullakin. Muuten on ollut vain silloin tällöin heikkoa oloa ja pientä kuvotusta.

Np-ultrassa rv12+0 oli kaikki hyvin, ja meille selvisi, ettei meille olekaan enää tarjolla yhtään ultraa kunnan puolesta, joten varataan aika yksityiselle rakenneultraan, ja mennään varmaankin samantien 4d-ultraan sitten. Niissä kun ei hintaeroakaan ole juuri mitään tänäpäivänä.

Neuvolalääkäri oli rv13+3 ja sielläkin kaikki hyvin, sydänäänet kuuluivat,ja syke oli 150. Kohdunsuu myös kunnossa.

Ainoa pettymys oli, että meillä oli neuvolatäti vaihtunut, ja ensivaikutelma oli huono, ja minusta tuntuu etten tule tämän uuden kanssa toimeen, mutta aika näyttää.

 

Nyt vihloo vatsasta taas sen verran, että lopettelen tähän, ja taidan mennä hetkeksi lepäilemään. Laitan seuraavalla kerralla vähän mahakuviakin.

Tässä meidän pikkuinen rv12+0: