Selkäkivut ei ole kovinkaan paljoa helpottaneet, joten tilasin huuto.netistä tukivyön. Sain sen tosi edullisesti ja ajattelinkin, että ei niinkään haittaa jos on vähän  jo nuhraantunut, kunhan pääsen kokeilemaan, onko siitä apua, ja kuinka paljon. Jos koens en hyväksi, ostan varmasti toisenkin. Mun kuitenkin tulee käytettyä tukivyötä juuri jossain  agilityssä, ym, jossa sitten hikoilee, joten vöitä tarvii varmaan pestä melko ahkeraan. Kaveri lupasi myös mulle vanhan tukivyönsä, joka onkin vähän erilainen, joten pääsen sellaistakin sitten kokeilemaan. Sen saan torstaina, ja tuo tänään tilaamani pitäisi myös parissa päivässä tulla.

Tänään kävin  myös Hennesissä katsomassa, josko sinne olisi tullut uusia housuja, kun nettikaupassa näytti jotain kivoja uusia olevan. Ensin näytti ettei ole kuin samoja vanhoja (rumia) housuja, joista en suostu niin paljoa maksamaan kuin mitä ne siellä maksaa. Kunnes sitten oikein kaivelemalla löysin rekin perukoilta uuden tosi kivan mallin. Ja kun kokokin oli sopiva, oli ne pakko ostaa. Nämä ovat juuri sen näköist farkut, mitä pitäisin nomaalistikin (paitsi että niissä on tuo over-the-belly trikoo). Tällaisista farkuista suostun jo maksamaan vähän enemmänkin, sillä tulee niitä nyt kuitenkin muutama kuukausi tässä vielä käytettyä, ja toivottvasti niiden käyttämiselle tulee joskus tulevaisuudessa myös toinen mahdollisuus ;) Ja sitä paitsi, mä oon onnistunut rikkomaan tai pilaamaan paljon kalliimpiakin ihan tavallisia farkkuja jo parissa kuukaudessa..

Nyt  mulla on siis äitiysfarkut, äitiysfarkkuhame, ulkoilutakki, sekä hienompi talvitakki raskausaikaa varten. Niillä, sekä lukuisilla leggins-tunika/pitkä paita yhdistelmillä luulen pärjääväni aika pitkälle! Ihanaa kun ei tarvi koko ajan valittaa kun ei oo mitään päälle pantavaa. Etenkin kun mulla on aivan ihanat uudet talvisaappaatkin nyt.

Olis mulla kyllä jo ihanaa farkkukangasta, sekä muut tykötarpeet äitoysfarkkuja, ja mahdollisesti uutta hamettakin varten. Kun vaan joskus jaksaisi alkaa väsäämisen :D

 

Mutta masuoloista: 

Nyt on ollut pari päivää niin että muksu on muksinut tosi vähän, mikä on ollut mun mielestä jotenkin tietysti vähän stressaavaa, kun se on jo niin kauan liikkunut päivittäin aika paljonkin. Onneksi liikkeet eivät kuitenkaan ihan kokonaan ole kadonneet, ehkä se vain keräilee voimiaan siellä. Tänään  kyllä tuli jo sellainen olo, et pitäiskö kuitenkin hankkia koti-doppleri, että vois tällaisessa kohtaa sitten kuunnella sydänääniä. Se varmasti rauhoittaisi. Onneksi ultraan on enää alle viikko!

Muuten kaikki on mennyt ihan hyvin. Kipuja on edelleen silloin tällöin, pieniä vihlaisuja. Mutta tällä hetkellä ärsyttävintä on se että etenkin syömien jälkeen tulee ihan älyttömän täysi olo. Tuntuu kuin sisälmykset koittaisi nousta kurkkua pitkin ylös. Kaiketi kohtu vie jotenkin enemmän tilaa jo, ja aiheuttaa tämmöistä. En ainakaan keksi muutakaan selitystä.