Hiukan ollut taas kiireitä.

Tosiaan ultra oli 10.7. ja siellähän se pikkuinen katkarapu köllötteli kohdun sisässä niin kuin pitääkin. Ja sydänkin löi tiheään. Viikkoja oli ultran mukaan 7+4, mutta se merkittiin neuvolakorttiin toistaiseksi lyijykynällä, ja seuraavassa ultrassa sitten vasta vahvistetaan punakynällä.

Seuraava ultra onkin jo 10.8. ja neuvolalääkäri 20.8. Tässä välissä pitäisi käydä vielä verikokeessa sikiöseulontaa varten. Labra-ajan koitan saada tälle viikolle, jotta saisin sen pois päiväjärjestyksestä ennen kuin tulee kamala kiire. Se verinäyte siis täytyy otaa tietyllä aikavälillä, ja meilä se aikaväli on 20.7.-1.8. eli kello käy jo.

Mahakipuja on edelleen aika tasaiseen. Vihlasee siis silloin tällöin aina tuolta munasarjojen tietämiltä. Mutta nyt parin viikon aikana vihlaisujen kaveriksi on tulleet myös vatsalihaskivut.

Edelleen olen päässyt aika vähällä pahoinvoinnilla. Viime viikon torstaina oksensin puolilta päivin kun en aamusta ollut saanut mitään ruokaa alas. Vahingosta viisastuneena ostettiin kaupasta pipareita, että jos ei mikään uu maistu niin syön ees muutaman piparin aamusella. Sittemmin ei olekaan tarvinnut oksennella. Pian tosin täytyy ostaa uusi pussillinen pipareita kun mies on vähän innostunut niistä :D

Alaselkä kipuilee myös silloin tällöin. Ja nyt olen iltaisin jo niin väsynyt et ennen puolta yötä alkaa silmät luppaamaan, ja nukahdan esim. telkkarin ääreen.


Tässä vielä meidn pikkuinen reilu viikko sitten (rv7+4):