Tosiaan, eilen oli verenpainekontrolli. Tällä kertaa meitä odottikin eri terkkari, oma oli kipeä. Tällä terkallahan meidän ihan ensimmäinen neuvolakäynti oli, ja pidänkin hänestä erityisen paljon. Ei siis ihme kun verenpaineetkin oli huomattavasti alempana kuin viimeksi :D Hyvä hyvä. Nyt voi hetken hengähtää, kun tietää ettei ne paineet koko aikaa ole koholla/nousussa.  Kuunneltiin vauvan sydän samalla, ja se vähän potkiskeli taas doppleriin. Ensi viikon perjantaina jälleen kontrolli. Sitten kuullaan samalla taas sydänäänetkin!

No, viime yö oli sitten helvettiä. Onhan toi selkä (ja lonkat..) ollut kipeä jo pitkään, mutta viime yönä se oli jotain kamalaa. Mikään asento ei ollut hyvä, koko ajan sattui, ja selkä rusahteli ja napsahteli ja niksahteli. Ja sitten sattuikin taas entistä enemmän. Sitten kun viimein löysin kivuttoman asennon, olisi ollut aika herätä. Mä päätin olla nousematta, ja jatkoin unia pari tuntia.

 

Yhtenä päivänä tässä tein listan, että mitä kaikkia vaatteita meillä on mitäkin kokoa valmiina. Että tiedän vähän mitä enää kannattaa hankkia. Kun siis vauvanvaatteita on niin ihana shoppailla, etten ostaa montaa samaa, samaa kokoa. Selvisi, että ihan pieniä ei enää montaa tarvi. Olen ajatellut, että ostan nyt vaan niin että alkuun pääsee, ja ostan lisää sitten kun vaava syntyy, ja näkee että mitä tarvii, ja mikä on oikeesti sopiva koko.

No, täähän heitti sitten eilen häränpyllyä, kun mun äiti soitti: " Mulla on takakontissa kaks isoa kassillista ihania vauvanvaatteita!" Selvisi, että siellä on noita ihan pieniäkin sitten vaikka kuinka paljon, joten nyt meillä sitten on varmaan kuitenkin liikaa vaatteita.. Mut eipä se haittaa, käytetään parhaat päältä, tai sitten vaikka joka päivä eri vaatetta :D Nyt ajattelin kuitenkin odottaa että saan nuo äidin saamat vaatteet kotiin, ennen kuin ostan yhtään mitään. (Ellei jotain aivan vastustamatonta satu tulemaan vastaan.. juu, hullu mikä hullu!)

Tähän loppuun pari uutukaita masukuvaa, niitä vaatteita en vielä ole kerennyt kuvailemaan, mutta voisin laittaa vaunujen kopan kuvan tänne kanssa (koska niistä vaunuista itsestään en ole saanut kuvaa otettua). Jospa niitä vaatteita sit ens kerralla jo.

näissä siis tämä rv27+2:

 

 

 

Ja vaunukoppa: