Jo muutaman päivän olin potenut huonoa oloa. Tänään kuitenkin kauppareissulla ihan varsinaisesti etoi, joten päätimme tehdä testin varmuuden vuoksi uudestaan, vaikka vasta muutamaa viikkoa aikaisemmin testi oli näyttänyt miinusta.

Kotiin oli jäänyt edellisestä pakkauksesta vielä toinen testi, joten kun pääsin kotiin, jätin miehen keittiöön tyhjentämään kauppakasseja ja itse juoksin vessaan tekemään testiä.


No, testiin (clearblue) ilmestyi samantien pystyviiva, joka tarkoittaa plussaa. tarkistusviiva ei kuitenkaan tullut kokonaisena esiin, ja plussaikkunassa oli puolikas plussa, poikkiviivasta ylöspäin.

Siinä sitten iski pikkuinen shokkitila päälle. Melko varmasti raskaana oltiin, niinkuin  oltiin toivottukin, mutta piti kuitenkin saada varmistus, ja heti. Eli, äkkiä takaisin autoon, ja apteekista hakemaan uusia raskaustestejä. Ostettiin varmuuden vuoksi kaksi eri merkkistä, jotka sitten tein molemmat kotona vähän myöhemmin. Ja kyllä se vaan uskottava oli kun toisessa oli plussa ja toisessa kaksi viivaa, että raskaana ollaan!

Meidän unelmasta tuli totta aikaisemmin kuin oltiin osattu ikinä edes haaveilla.

Olimme puhuneet jo jonkin aikaa vauvasta, ja lopulta huhtikuussa sitten päätimme lopettaa ehkäisyn. Lopetin pilleriliuskan keskeltä, eli kun 2 viikkoa pillereitä olisi vielä ollut jäljellä. Ja sitten jäätiin odottamaan seuraavia kuukautisia, että päästäisiin seuraamaan kiertoja. No, nythän sitten kävikin niin, ettei kuukautisia ikinä tullut, vaan heti ensimmäisestä mahdollisesta kierrosta tärppäsi. Ihan uskomatonta, olin lukenut netistä että tuollaiseen on vain 20% mahollisuus, vaikka kaikki menisi täydellisesti oppikirjojen mukaan. Nyt sitten vaan toivotaan että loppuraskauskin sujuu yhtä hienosti ja saadaan ensi vuonna pikkuinen meidän iloksi.

Hiljakseen siis aloitamme pikku-Käpsyn odotusta.