Olen ollut nyt niin kiireinen, ja kiireen vuoksi väsynyt, etten ole jaksanut kirjoitella oikein kuulumisia ja vointeja ylös.

 

Viime viikon alkupuolella oli ma-ti inhottavaa pakotusta alavatsassa ja alaselässä, ihan kuin menkkojen aikaan. Kipu meni sitten kuitenkin ohi.

Loppuviikon aikana oli edelleen vihlontaa, ja nyt myös sellaisia erilaisia ns. lihasnipistelyjä.

 

Maha on ollut edelleen enemän ja enemmän turvoksissa ja sitä ei myöskään enää oikein millään voi peitellä. Nyt olen jo aika monelle ihmiselle narahtanut, ihan vaan mahan perusteella. Aika uskomatonta kyllä näin alkuvaiheessa. Aika monille olen asiasta jo myös ihan suoraan sanonut. En oikein jaksa kierrellä ja kaarrella. 

 

Eilen oli sitten eka neuvola. Meiän neuvolatäti on onneksi ihan mahtava tyyppi, juteltiin reippaasti yli tunti ja paljon asioita taas selvisi, meille molemmille. Verinäyte suonesta oli kyllä aika mielenkiintoinen episodi. Mulla on aina ollut  vähän omituinen juokseva veri. Ja nytkin sitten veri roiskui kaaressa pitkin huonetta a suhina vaan kävi. Naurettiin asialle moneen kertaan, mutta puheeksi tuli kyllä, että kannattaa jossain vaiheessa pyytää lääkäriä tutkimaan hyytymistekijät. 

Nyt sitten jäädään odottamaan ensi perjantaita ja ultraa. Enää kaksi yötä!