Iltapäivisin se aina tulee. Ällötys ja oksetus. Se on jokapäiväistä, ja aina yhtä kamalaa. Mutta en ole oksentanut vielä kertaakaan. Saa nähdä koska sitten oksennan ensimmäisen kerran, vai jääkö tää vaan tähän ällötykseen. Ällötys helpottaa joskus illansuussa, ja yöt ja aamut menee aika vähällä huonovointisuudella.

Tissit on edelleen kipeät. Yhtenä iltana ne tuntui olevan myös todella pinkeät. Hämäävintä on kuitenkin se että ekan kerran ne oli tosi kipeät jo yli kuukausi sitten. Ja koskaan ennen ei vastaavaa kipua ole ollut. En ainakaan muista.

Mun  vatsa on  myös aivan turvoksissa. Se on ollut jo jonkun aikaa hiukan turvoksissa, mutta nyt se pullistuu vain koko ajan lisää. Aamullakin, kun en mitään ollut vielä syönyt, oli maha niin pullollaan, että voisi raskauden kuvitella olevan jo paljon pidemmälläkin.

Piti oikein kaivaa suhteellisen tuoreita bikinikuvia ulkomaanmatkalta. Voisin pyytää miestä ottamaan vaikka aamulla kuvan mun vatsasta niin saa hieman vertailla. Kauheesti se on kyllä turvonnut. Ja jotenkin kummallista on, että kokoajan on nälkä, mutta kuitenkin ihan täysi olo.

No, saa nähdä laskeeko tää alkuraskauden turvotus, vai lähteekö tää tästä vaan hullunlailla paisumaan kuin pullataikina.

Vielä kolme viikkoa ultraan.. Mitähän projektia tässä keksis siksi ajaksi :D